Tervetuloa Inno-Vuorekseen!

Inno-Vuores: Ideakilpailun satoa

Lue ideakilpailun loppuraportti – Inno-Vuores: Ideakilpailun satoa (21.9.2011, PDF)

Lehdistötiedote: Inno-Vuores-kilpailu etsii ideoita asumiseen ja arkeen (15.2.2011, PDF)

Lehdistötiedote: Ideakilpailun voittivat ehdotukset yhteisöllisestä alueportaalista (28.9.2011, PDF)

Inno-Vuores on ideakilpailu, jossa kerätään uusia ideoita ja käytännön vinkkejä sekä nostetaan esille asumisen arkeen liittyviä ongelmia.

Kilpailulla tavoitellaan uusia tuotteita ja palveluita sekä käytännön apuja asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn Vuoreksessa. Parhaat ideat esitellään Vuoreksen Asuntomessuilla Tampereella 2012.

Kilpailun järjestää Vuores-projekti yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa. Tampereen ja Lempäälän rajalle rakentuva Vuores on suurimpia ja mielenkiintoisimpia kaupunkirakentamishankkeita 2000-luvun Suomessa. Alue suunnitellaan ja toteutetaan ainutlaatuisella, huipputeknologian ja luonnonläheisyyden yhdistävällä tavalla.

Inno-Vuores-kilpailussa arvostamme alueen yhteisöllisyyttä ja asukkaiden omia vaikuttamismahdollisuuksia tukevia ideoita, ekotehokasta asumista ja asumisen arkea helpottavia ratkaisuja, sekä uusien palveluiden ja liiketoiminnan kehittymistä. Vuorekseen valmistuu moderni, erittäin nopea tietoverkko, ja myös mobiililaitteiden edut kannattaa ottaa käyttöön ideoissa. Asukkaiden saatavilla voisi jatkossa olla Vuores Apps -ohjelmavalikoima.

Inno-Vuores-ideakilpailu päättyi 7. heinäkuuta 2011. Kiitos kaikille osallistuneille!